1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Cijferhaai: inzicht en pret!

Cijferhaai: inzicht en pret!


CIJFERHAAI maakt rekenen leuk en inzichtelijk. Op allerlei speelse manieren leren kinderen werken met een grote range van rekenonderwerpen. Het programma begint met tellen en ordenen en loopt door tot ingewikkelde thema’s als het wisselen van eenheden voor tientallen en het begrip dat met een van de getallen bij het vermenigvuldigen en delen niet een aantal objecten maar een aantal ‘groepjes’ wordt bedoeld.

Voor allerlei vaardigheden die bij rekenzwakke kinderen kunnen uitvallen (getalbegrip, korte duurgeheugen, aandacht en concentratie, sequentieervaardigheid, automatisering), is er een ruime mate van oefening.

De spelletjes kunnen worden gespeeld met het door u geselecteerde rekenonderwerp. Iedere keer dat er een spelletje gespeeld wordt, wordt er een nieuwe reeks sommen gegenereerd. CIJFERHAAI biedt een zeer gestructureerd leerproces in een motiverende en stimulerende leeromgeving.

bestellen of een demo opvragen? Ga naar www.woordenhaai.nl

Lees meer

“The presentation, options and levels offer reinforcement and immense variety… more like games than work, and would be enjoyed by users of all ages.” 
British Dyslexia Association, werkgroep Maths support

“Het pakket pretendeert veel en maakt dit ook waar. … De handleiding geeft goede instructie en tips waardoor men snel aan de slag kan gaan”
J. Beaulen in Computers op School (COS)