Coronamaatregelen (update)

UPDATE 30 november 2021

Bij Braams geldt de regel dat behandelaren en cliënten in de gangen en wachtkamer een mondkapje dragen. In de spreekkamer hoeft dit niet. 

Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen, cliënten kunnen weer op locatie komen als de klachten voorbij zijn of er negatief getest is. Dit geldt ook voor de leeftijdscategorie 13 jaar en jonger.


16 november 2021

De overheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus zijn weer van kracht. De GGZ zorg kan zo veel mogelijk doorgang blijven vinden. Face-to-face waar mogelijk, digitaal waar nodig.

Als u ziekteverschijnselen heeft zoals; *verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat, zodat uw afspraak omgezet kan worden naar een telefonische afspraak of beeldbellen. Ook als u negatief getest bent, dit om te voorkomen dat anderen verkouden worden.

Als een kind van 13 jaar of jonger verkouden is en u van plan bent op locatie te komen, bespreek dit dan eerst met de behandelaar. Als de behandelaar ziekteverschijnselen heeft, wordt de afspraak uit voorzorg omgezet naar een beeldbelafspraak of een telefoongesprek.


23 september 2021

Nu de overheid nagenoeg alle corona-gerelateerde maatregelen zal opheffen per 25 september kunnen wij binnen Braams ook verdere versoepeling van de regels toepassen, waarbij we de basisregels, die ook de overheid blijft hanteren, blijven handhaven. De hygiënemaatregelen blijven wel gelden (dus geen handen schudden, handen wassen, thuis blijven als je klachten hebt, etc.).



UPDATE 28 juni 2021

Sinds 26 juni 2021 laat de overheid de teugels weer vieren wat betreft de coronamaatregelen. Wat dit voor Braams betekent, zetten we graag hieronder voor u op een rijtje:
  • Behandelen op locatie wordt weer de standaard;
  • zo lang de 1,5 meter gewaarborgd kan worden, mogen ouders weer de volledige behandeling aanwezig zijn;
  • we blijven proberen om de wachttijd op de locatie zo kort mogelijk te houden: kom dus niet te vroeg voor de behandeling;
  • mondkapjes zijn niet langer verplicht mits er sprake is van 1,5 meter afstand
  • screenings en adviesgesprekken zullen weer zo veel mogelijk op locatie plaatsvinden;
  • bij klachten: blijf thuis en laat je testen!
     
Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd bellen met ons centrale secretariaat via 0570-630025.


UPDATE 21 januari 2021
De overheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht. De GGZ zorg kan zo veel mogelijk doorgang blijven vinden. Face-to-face waar mogelijk, digitaal waar nodig.

Als u ziekteverschijnselen heeft zoals; *verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat, zodat uw afspraak omgezet kan worden naar een telefonische afspraak of beeldbellen. Ook als u negatief getest bent, dit om te voorkomen dat anderen verkouden worden. Indien de behandelaar ziekteverschijnselen heeft, wordt de afspraak uit voorzorg omgezet naar een beeldbelafspraak of een telefoongesprek.

*Als een kind van 13 jaar of jonger verkouden is en u van plan bent op locatie te komen, bespreek dit dan eerst met de behandelaar of het centrale secretariaat (0570-630025).


UPDATE 15 december 2020
Inleiding
Opnieuw is sprake van een lockdown. Door de regering is een dringend beroep op ons allemaal gedaan om het aantal sociale contacten tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd rust ook op de schouders van Psychologenpraktijk Braams de plicht de hulpverlening draaiende te houden.

De overheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht. De zorg kan zo veel mogelijk doorgang blijven vinden. Face-to-face waar mogelijk, digitaal waar nodig. Behandelingen en diagnostiek vinden, in overleg met de behandelaar, wanneer mogelijk via beeldbellen plaats.

Als u ziekteverschijnselen heeft zoals; verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat, zodat uw afspraak omgezet kan worden naar een telefonische afspraak of beeldbellen. Ook als u negatief getest bent, dit om te voorkomen dat anderen verkouden worden.
Als de behandelaar ziekteverschijnselen heeft, wordt de afspraak uit voorzorg omgezet naar een beeldbelafspraak of een telefoongesprek.
 
Direct aanmelden