1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact

Cursus ADHD bij kinderen met goed gevolg afgerond

Gepubliceerd op: 25 juni 2018 De orthopedagogen en gezondheidszorgpsychologen bij Braams hebben afgelopen week de cursus ‘ADHD bij kinderen en jongeren’ met succes afgerond.

Braams investeert in kennis van haar medewerkers De cursus werd gegeven door de RINO Groep en ging onder meer over de verschijningsvormen van ADHD bij jongens en meisjes, de diagnostiek van ADHD en de nieuwste ontwikkeling op het gebied van ADHD-behandeling. Bij Braams bieden we diagnostiek en behandeling bij leerproblemen, ook als er meer speelt dan alleen dyslexie of dyscalculie. We vinden het belangrijk dat onze orthopedagogen en gezondheidszorgpsychologen ook de beste begeleiding kunnen opzetten voor kinderen met bijkomende stoornissen (comorbiditeit) zoals ADHD, autisme, faalangst, motivatieproblemen of TOS. Daarom investeert Braams in cursussen zoals deze. Zo blijven onze hoogopgeleide medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen en buiten hun vakgebied en weten ze niet alleen alles over leerproblemen, maar nog veel meer! Dit voorjaar werd ook al de cursus ‘Hulpverlening aan kinderen en hun gescheiden ouders’ met goed gevolg door onze orthopedagogen en gezondheidszorgpsychologen afgerond.

Meer weten over onze expertise? Neem contact met ons door te bellen naar 0570 63 00 25 of mail voor meer informatie naar info@braams.nl
Online aanmelden