1. Ouders & Cliënten
 2. Voor kinderen
 3. Scholen & verwijzers
 4. Kennisverdieping
 1. Nieuws
 2.   /   Over Braams
 3.   /   Links
 4.   /   Contact
Lezingen

Lezingen

Gepubliceerd op: 19 februari 2020 Wilt u meer weten over het aanmelden voor een dyslexietraject? Is er een casus die u graag zou willen bespreken? Vraagt u zich af hoe het zit met comorbiditeit of hoogbegaafdheid in combinatie met dyslexie? Bezoek dan een van de lezingen tijdens de 'Braams on tour'-weken. We organiseren lezingen in een aantal plaatsen waar wij gevestigd zijn:
 • Deventer, woensdag 11 maart 
  Hanzeweg 20, Deventer
   
 • Zwolle, woensdag 18 maart 
  Burg. Drijbersingel 39, Zwolle
   
 • Apeldoorn, donderdag 19 maart 
  Anklaarseweg 91, Apeldoorn
   
 • Arnhem, woensdag 25 maart 
  IJsselburcht 4, Arnhem
   
 • Gouda, donderdag 2 april 
  Ridder van Catsweg 256a, Gouda
   
Voor de bovenstaande lezingen geldt dat de inloop van 15.30 - 15.45 uur zal zijn. Daarna zal de lezing starten en tot ongeveer 17.00 uur duren. De lezingen zijn voor leerkrachten, intern begeleiders, schooldirecties, medewerkers van de gemeentelijke toegang en ouders gratis toegankelijk. 

We vertellen over de werkwijze van Braams, de eisen en mogelijkheden binnen de (vergoede) dyslexiezorg en geven praktische tips over hulp en begeleiding voor kinderen met (ernstige) dyslexie. Uiteraard is het mogelijk om vragen te stellen of een casus in te brengen. Verderop in deze nieuwsbrief gaan we al wat verder in op veelgestelde vragen rondom het aanmeldproces.

Aanmelden voor een lezing of een gewenst onderwerp inbrengen, kan door te mailen naar redactie@braams.nl. U kunt vooraf gewenste casuïstiek en vragen inbrengen zodat we een interactieve en relevantie lezing kunnen organiseren rondom de vragen die leven. Vermeld bij de aanmelding uw naam, functie, school, het aantal deelnemers en op welke locatie u de lezing wilt bezoeken. Er is beperkt plek voor de lezingen, dus meld u snel aan. 
Online aanmelden