1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact

Nieuwe directeur voor dyslexiezorg Braams

Gepubliceerd op: 19 december 2017 Tjerk Riemersma is de nieuwe directeur-bestuurder van dyslexie-instituut Braams & Partners. De 46-jarige Meppeler is begin december begonnen bij de zorgorganisatie die inmiddels vijftien behandellocaties door het hele land heeft.

Riemersma heeft jarenlange ervaring als manager en bestuurder bij onder andere de Rabobank en ING Bank en heeft de laatste vier jaar vanuit een eigen onderneming slecht lopende bedrijven geholpen. Hij zal zijn eigen bedrijf beëindigen om zich fulltime te kunnen concentreren op het besturen van Braams. Riemersma: “Het is altijd mijn ambitie geweest om mensen en dan vooral kinderen te helpen. Braams helpt kinderen in en door een moeilijke fase in hun leven, ik vind het geweldig dat ik daar met het team verder invulling aan mag geven.”

Bij Braams kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor onderzoek en behandeling van dyslexie, dyscalculie en andere leerproblemen. De hoofdlocatie zit in Deventer, maar op meer dan vijftien plaatsen in heel Nederland - waaronder Zwolle, Apeldoorn, Arnhem en Gouda - biedt Braams zorg bij leerproblematiek.
Online aanmelden