1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact

Op aanvraag: lezing over de sociale en emotionele aspecten rondom dyslexie

Gepubliceerd op: 11 september 2017 We organiseerden de afgelopen maanden op verschillende locaties de lezing:
 ‘Omgaan met dyslexie - sociale en emotionele aspecten’.

Deze lezing verzorgen wij ook op aanvraag. Neem hiervoor contact op met het secretariaat, via info@braams.nl of door te bellen met 0570 630025. 
 
Inhoud
Dyslexie is de meest voorkomende en meest onderzochte leerstoornis. We gaan tijdens de lezing in op de beleving van dyslexie. Welke gevolgen heeft het? En hoe ga je hiermee om? Ook geven we praktische adviezen. De lezing is gericht op IB' ers, leerkrachten, ouders en iedereen die meer wil weten over de beleving van dyslexie. De lezing wordt verzorgd door Tom Braams en Elise de Fretes. 
 
Tom Braams is Kinder- en Jeugdpsycholoog en Gezondheidszorgpsycholoog. Hij is sinds 1987 gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van leerstoornissen. In 1995 opende hij de deuren van Braams, dat inmiddels elf vestigingen heeft. Tom is bovendien auteur van diverse toonaangevende boeken over dyslexie en dyscalculie.
 
Elise de Fretes is Orthopedagoog en Gezondheidszorgpsycholoog. Ze werkt als diagnosticus, (hoofd)behandelaar en onderwijsconsulent bij Braams. Ze heeft ook voor de klas gestaan, waardoor ze bekend is met het onderwijsveld.
  
 
 
Online aanmelden