1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Stageplek gezocht?

Stageplek gezocht?

Gepubliceerd op: 23 januari 2018 Studenten Psychologie en Orthopedagogie kunnen een masterstage volgen bij Braams, specialist in leerproblemen. De stageperiode loopt van september tot en met juni en/of de periode van februari tot en met januari. 

Doorgaans zijn er bij Braams drie stageplaatsen. De student is in deze periode twee dagen per week bij Braams, op een of twee van onze grotere locaties. Je zult ondersteund worden door onze ervaren GZ-psychologen, orthopedaogen en psychologen. Een dag wordt besteed aan diagnostiek van leerstoornissen en de andere dag aan de behandeling van dyslexie. Er is veel aandacht voor sociaal-emotionele problematiek en voor comorbide stoornissen zoals AD(H)D, ASS en TOS.  Ook is er ruimschoots gelegenheid om aan de voorwaarden te voldoen om je diagnostiekaantekening te halen.  
Een PABO-achtergrond strekt tot aanbeveling, goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk.

Sollicitaties voor de stageplaatsen die in september beginnen kunnen tot 1 maart gestuurd worden, voor de stageplaats die per februari begint tot 1 december. In aanmerking komen? Stuur je brief met Curriculum Vitae naar info@braams.nl. Heb je nog vragen? Mail dan ook naar info@braams.nl. 
Online aanmelden