1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Tjerk Riemersma in BARD

Tjerk Riemersma in BARD

Gepubliceerd op: 13 maart 2019 Tjerk Riemersma, directeur van Braams, is per 1 januari 2019 toegetreden tot de Bestuurlijke Adviesraad Dyslexie (BARD) van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD).

De BARD adviseert het bestuur van het NKD over het beleid, nieuwe projecten in het kader van kwaliteitsbevordering en -borging en ideeën en ontwikkelingen op het gebied van dyslexie. Tjerk over de BARD: "Ik vind het belangrijk dat Braams meedenkt over belangrijke onderwerpen rond de kwaliteit van de dyslexiezorg in Nederland.

Al ver voordat de dyslexiezorg vergoed werd, was Braams al bezig met kinderen die (ernstig) dyslectisch waren. Braams heeft dan ook als geen ander de kennis in huis als het gaat om kwalitatief goede zorg op het gebied van leerstoornissen zoals dyslexie. Ook merk ik als directeur van Braams dat er ook vandaag de dag nog veel (voor)oordelen leven rondom dyslexie en de dyslexiezorg. Het is dan ook belangrijk dat het NKD de kwaliteit van de dyslexiezorg wil bewaken en bevorderen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij."
Online aanmelden