1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact

Update coronavirus 15 maart

Gepubliceerd op: 15 maart 2020 Update coronavirus
Een bijzondere tijd vraagt om bijzondere maatregelen. Hierin staat de gezondheid van cliënten en medewerkers altijd voorop. Daarnaast proberen we ook onze zorg te kunnen blijven leveren. Omdat er bijna dagelijks nieuwe updates zijn rond het coronavirus, kan het zijn dat er al weer snel andere en/of aanvullende maatregelen komen. Wij houden u hiervan op de hoogte via de website en ons secretariaat.

Status 15 maart 17:00
De behandelingen zullen in de komende week doorgaan. Indien het niet mogelijk is om dit op onze locaties te doen, zullen we een behandeling op afstand realiseren. Dit houdt in dat er middels een videoverbinding behandeling zal plaatsvinden. Indien dit van toepassing is, krijgt u van ons de inloggegevens om deze verbinding tot stand te brengen. Deze behandeling op afstand is in principe op hetzelfde tijdstip als de reguliere behandeling. 

Ook onderzoeken gaan in principe de komende week door. Deze kunnen enkel face-to-face afgenomen worden. Indien het niet langer mogelijk is om de diagnostiek te voeren, dan zullen we onderzoeken herplannen naar een later tijdstip. 

Indien u nog vragen hebt kunt u opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer (0570) 630025.  
Online aanmelden