Vacature dyslexiebehandelaar

Vacature dyslexiebehandelaar 24 uren per week (bepaalde tijd) locatie Gouda
We zijn voor Braams op zoek naar een enthousiaste en betrokken behandelaar voor kinderen met leerproblemen, zoals dyslexie. De vacature is voor bepaalde tijd, namelijk voor de duur van 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging en uitbreiding van uren). 
Heb jij passie voor dyslexiezorg en andere onderwijsgerelateerde problematiek? Zoek je een functie waarin je zelfstandig aan de slag kunt, jezelf kunt blijven ontwikkelen én waarin je samenwerkt met enthousiaste en betrokken collega’s? Dan is Braams op zoek naar jou!

Je werkzaamheden
Als dyslexiebehandelaar behandel en begeleid je wekelijks kinderen en hun ouders volgens onze zelf ontwikkelde, gestructureerde en effectief bewezen behandelmethode. We maken gebruik van de nieuwste inzichten uit de wetenschap en het werkveld. Het leveren van zorg op maat en samenwerken met school én ouders vinden we erg belangrijk.

De taak van de nieuwe collega is het behandelen van kinderen met dyslexie. Je bent daarom communicatief sterk, flexibel, empathisch en weet uitstekend aan te sluiten bij het kind en zijn of haar leef- en leeromgeving. Je wordt als behandelaar ondersteund door een Klinisch Psycholoog, GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist. 

Het team van Braams stelt hoge eisen aan de dyslexiezorg in al haar facetten. Niet voor niets heeft Braams een zeer hoog cliënttevredenheidscijfer. Bij Braams hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers, die bepalen immers de blijvende kwaliteit die onze cliënten zo hoog waarderen!

Wij vragen
  • een afgeronde opleiding voor psycholoog of orthopedagoog (met SKJ registratie)
  • aantekening diagnostiek
  • affiniteit met leerproblemen, met name dyslexie
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • inzetbaarheid op meerdere locaties van Braams

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag voor 7 mei je motivatiebrief en Curriculum Vitae. Deze kan je versturen naar vacatures@braams.nl, gericht aan Marilyn Pietersz (Manager Zorg). Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons secretariaat (0570-630025).
 
Direct aanmelden