1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Aanmelden vergoede zorg

Aanmelden vergoede zorg

Iedereen is welkom bij Braams voor dyslexie onderzoek of behandeling. Wel is het zo dat de behandeling alleen wordt vergoed bij kinderen die in aanmerking komen, bekijk hier de voorwaarden. Bent u benieuwd naar de aanmeldprocedure, zoals waar het dossier aan moet voldoen, klik dan hier.

Per 1 januari 2015 is de Jeugdzorg overgegaan van de zorgverzekeraars naar gemeenten. De gemeente waarin u woont vergoedt dus het onderzoek en behandeling van leerlingen uit het basisonderwijs met Ernstige Enkelvoudige Dyslexie. Braams heeft ook in 2017 en 2018 met een groot aantal gemeenten een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Wilt u weten of we ook een overeenkomst hebben met uw gemeente, neem dan contact met ons op via 0570-630025 of mail naar info@braams.nl
 Digitaal aanmeldformulier

Wilt u uw kind aanmelden voor vergoede dyslexiezorg? Hieronder vindt u het digitale aanmeldformulier voor vergoede zorg. 
 

Aanmeldformulier vergoede dyslexiezorg voor ouders
 


Aanvullende informatie

Wilt u nog extra informatie aanleveren ten behoeve van het dossier, zoals cijferlijsten, verslagen waarin eerdere hulp beschreven wordt of rapportage van eerder verricht onderzoek? Dan kan dit gestuurd worden naar info@braams.nl of naar ons postadres:

Braams 
T.a.v. het secretariaat
Hanzeweg 20
7418 AT Deventer

 

Online aanmelden