1. Ouders & Cliënten
 2. Voor kinderen
 3. Scholen & verwijzers
 4. Kennisverdieping
 1. Nieuws
 2.   /   Over Braams
 3.   /   Links
 4.   /   Contact
Beschikbaarheid piog

Beschikbaarheid piog


Braams is een praktijkinstelling waar GZ-psychologen worden opgeleid. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de diagnostiek en behandeling van leerstoornissen en leerproblemen en daarnaast basis GGZ activiteiten verrichten, lopen onze piog’s tijdens hun GZ-opleiding (richting kind & jeugd) stage op een andere werkplek (vaak sggz) waar ze meer met andere problematieken te maken krijgen. Voor één van onze piog’s, wonende in de regio Amsterdam, zoeken wij een stageplek. Bekijk hier haar profiel.

Wat wij en de piog bieden is:
 • een tijdelijke werknemer die veel ervaring heeft met (complexe) diagnostiek van leerstoornissen en intelligentieonderzoek en zeer veel behandelervaring heeft op het gebied van leerstoornissen en comorbide problematiek (zoals ADHD, angst, ASS, emotieregulatie, hoogbegaafdheid en TOS) waarbij ook het cliëntsysteem intensief betrokken wordt.
 • wat ervaring heeft opgedaan met interventies die in de basis GGZ gebruikelijk zijn.
 • snel inzetbaar is op andere gebieden, en daarin zeker productief en declarabel kan zijn.
 • een zeer prettige collega die snel leert en erg goede cliëntrelaties kan opbouwen.

Wat wij (en de opleiding) van de stageplaats vragen is:
 • een stageplek in de periode tussen september 2019 en september 2021, bijvoorbeeld twee dagen per week gedurende het jaar 2020 of één dag per week gedurende anderhalf tot twee jaar. 
 • de mogelijkheid van wekelijkse werkbegeleiding op de werkplek.
 • een detacheringsafspraak waarin een beperkte kostenvergoeding is opgenomen.

Heb je interesse? Of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met ons secretariaat (info@braams.nl) of stuur een privé bericht. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 
Online aanmelden