1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Specialisten in leerproblemen

Specialisten in leerproblemen

Braams is gespecialiseerd in leerproblemen, en heeft dertien praktijken verspreid over het hele land. Braams onderzoekt en behandelt veel kinderen in de basisschoolleeftijd en middelbare scholieren. Een deel van onze cliënten bestaat uit volwassenen die in hun studie of werk tegen problemen met lezen, schrijven of rekenen aanlopen. 

Braams verzorgt onderzoek en behandeling van dyslexie en dyscalculie in Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Deventer, Gouda, Hoogeveen, Soest, Veenendaal, Zutphen, Zoetermeer, Franeker, Meppel en Zwolle.
 

Ons team

Ons team bestaat uit (GZ)psychologen, orthopedagogen en logopedisten. Vanuit die verschillende beroepsachtergronden kunnen we problemen benaderen en elkaar waar nodig aanvullen. 

Tom Braams is onderwijspsycholoog. Naast zijn werk bij Braams schrijft hij boeken en artikelen over leerstoornissen en geeft hij onderwijs over leerstoornissen aan psychologen, orthopedagogen en remedial teachers.
 

Onze missie

Braams richt zich op cliënten die de hoogste kwaliteit en/of de meest gespecialiseerde zorg (diagnostiek en behandeling) zoeken op het gebied van leerstoornissen.

Braams stelt zich tot doel om hun kerntaken op het hoogst mogelijke niveau uit te voeren. We streven er dan ook naar de hoogste kwaliteit te bieden, zowel in vakinhoudelijk opzicht, als in de zorg en aandacht voor de cliënt. Kenmerken van onze zorg zijn: 
1) top-kwaliteit en expertise
2)  integraal: onderwijs, met goede contacten naar de Basis- en specialistische GGZ,
3) intensieve ouderbetrokkenheid
4) laagdrempelig.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat, op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. 
Hier vindt u onze algemene voorwaarden. 
Online aanmelden