1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Vacatures en stageplekken

Vacatures en stageplekken

Vacature of stageplek gezocht? Informeer eens bij Braams door te mailen naar info@braams.nl en stuur direct je motivatiebrief met Curriculum Vitae mee. Een open sollicitatie sturen kan dus altijd. 

Masterstage volgen bij Braams, specialist in leerproblemen 
Studenten Psychologie en Orthopedagogiek kunnen een masterstage volgen bij Braams, specialist in leerproblemen. De stageperiode loopt van september tot en met juni en/of de periode van februari tot en met januari. Doorgaans zijn er bij Braams drie stageplaatsen. De student is in deze periode twee dagen per week bij Braams, op een of twee van onze grotere locaties. Je zult ondersteund worden door onze ervaren GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen. Een dag wordt besteed aan diagnostiek van leerstoornissen en de andere dag aan de behandeling van dyslexie. Er is veel aandacht voor sociaal-emotionele problematiek en voor comorbide stoornissen zoals AD(H)D, ASS en TOS. Ook is er ruimschoots gelegenheid om aan de voorwaarden te voldoen om je diagnostiekaantekening te halen.   

De aankomende stageperiode loopt van september 2020 tot en met juni 2021. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 1 juni 2020 je brief met Curriculum Vitae naar marieke.stegeman@braams.nl. Voor vragen kun je mailen naar info@braams.nl. 
Online aanmelden