1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Braams - Apeldoorn

Braams - Apeldoorn

Anklaarseweg 91 7316 MC Apeldoorn
Telefoon : (055) 203 40 02 ( 8.00 – 17.00 uur ) Email : info@braams.nl
Grotere kaart weergeven

Braams Apeldoorn is gevestigd aan de Anklaarseweg in Apeldoorn Noord in de voormalige zustersflat van verzorgingshuis Casa Bonita.
Aan de kant van de parkeerplaats (aan de Stadhoudersmolenweg) is een ingang (niet de hoofdingang), waar u de bordjes “Braams en Partners” kunt volgen. U neemt de lift naar de zesde verdieping. Vervolgens gaat u door de deur met het Braamslogo. De wachtkamer zit aan de linkerhand. U hoeft zich niet te melden. U wordt opgehaald door de behandelaar.

Van buiten Apeldoorn: volg de A50 richting Zwolle, neem afslag Apeldoorn Noord. De invalsweg naar Apeldoorn passeert een paar rotondes. Ga bij het eerste stoplicht rechts (Anklaarseweg). Na 200 meter  (vóór Casa Bonita) rechts de Stadhoudersmolenweg op. Direct na de bushalte aan de linkerkant van de weg gaat u (links) de parkeerplaats op.

Vanuit Apeldoorn: ga via de Laan van Zevenhuizen of de Edisonlaan naar de afslag voor de A50 richting Zwolle. Vervolgens bij het eerst volgende stoplicht linksaf de Anklaarseweg op. Na 200 meter  (vóór Casa Bonita) rechts de Stadhoudersmolenweg op. Direct na de bushalte aan de linkerkant van de weg gaat u (links) de parkeerplaats op.

Routebeschrijving openbaar vervoer: Ga wanneer u uit het station loopt rechts naar de bushaltes. Neem buslijn 11 richting Stadhoudersmolen en stap uit bij Lage Kamp. Dichtbij de bushalte ziet u een parkeerplaats. Loop de 2e parkeerplaats op.
Online aanmelden