1. Ouders & Cliënten
 2. Voor kinderen
 3. Scholen & verwijzers
 4. Kennisverdieping
 1. Nieuws
 2.   /   Over Braams
 3.   /   Links
 4.   /   Contact
Logo braams

Kwaliteit en topexpertise

Braams verleent specialistische dyslexiezorg en is toonaangevend op het gebied van diagnostiek en behandeling van onderwijsproblemen en leerstoornissen, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Vanuit heel Nederland weten cliënten ons te vinden bij complexe vragen. Ook voor ondersteuning op sociaal-emotioneel vlak kunt u bij Braams terecht.

Braams heeft locaties in Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Franeker, Gouda, Hoogeveen, Soest, Meppel, Veenendaal, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle en zijn in vrijwel heel Nederland gecontracteerde dyslexie-aanbieder. Bekijk HIER of wij in uw regio onze specialistische dyslexiezorg leveren. 
Laatste nieuwsLaatste nieuws

Komt u de Cliëntenraad versterken?

10 oktober 2017

Lees hier over Meer nieuws
 1. Twitter

  Braams heeft in samenwerking met Boom Uitgevers de School-Vaardigheids-Toets(SVT) ontwikkeld. Levert meer informatie en kost minder tijd.

 2. Twitter

  Specialistische #dyslexiezorg & toonaangevend op het gebied van diagnostiek & behandeling van #onderwijsproblemen en #leerstoornissen.

 3. Twitter

  Braams heeft een twitter-account geopend voor bijvoorbeeld het informeren van cliënten, verwijzers en collega's in het onderwijs.